ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

  

Εξασφαλίστε σήμερα κιόλας την υγεία σας!

Καλέστε στo τηλέφωνo 

697-2618695

(What's up) για να αποκτήσετε τα προγράμματα υγείας. Με την ολοκλήρωση της ασφάλισής σας, θα παραλάβετε το συμβόλαιο με courier στην διεύθυνση που επιθυμείτε, χωρίς καμία επιβάρυνση.

 

   Τα προγράμματα υγείας μας παρέχουν 100% κάλυψη με το οικονομικότερο ασφάλιστρο της αγοράς. Πάντα θα σας παρέχουμε 2 εναλλακτικές προτάσεις ώστε αποφασίσετε γνωρίζοντας τα πλεονεκτήματα του κάθε προγράμματος. Πολύ μεγάλη έκπτωση εως 30% δίνεται σε Οικογενειακά προγράμματα όπου ασφαλίζονται 2-7 άτομα. 

 

--> ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ <--

 

   Δυνατότητα στα περισσότερα προγράμματα να δοθεί κάλυψη και στο εξωτερικό σε όλες τις χώρες του κόσμου. Ο ασφαλισμένος στα ισόβια προγράμματα λαμβάνει κάρτα που παρέχει τη δυνατότητα απευθείας εξόφλησης των εξόδων νοσηλείας σε όλα τα συμβεβλημένα νοσοκομεία και κλινικές του δικτύου μας εντός και εκτός Ελλάδος.
 
 

ΔΩΡΕΑΝ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

   Με κάθε συμβόλαιο κερδίζετε Δωρεάν ιατρικές επισκέψεις στα Νοσοκομεία : ΜETROPOLITAN, όλο τον ΟΜΙΛΟ ΙΑΤΡΙΚΟΥ, και ΙΑΣΩ GENERAL και μέχρι 300 ευρώ σε διαγνωστικές εξετάσεις Δωρεάν ανά μέλος (ακτινογραφίες,καρδιογράφημα,εργαστηριακές κ.α.).

 
 

 ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ?

 
- 100% νοσοκομειακή κάλυψη με ΔΩΡΟ την κάρτα υγείας μας LIFE HEALTH από 24,6 €/μήνα 
- Πρόγραμμα εξωνοσοκομειακής και οδοντιατρικής κάλυψης με 65/έτος και 130/έτος για όλη την οικογένεια
- Ατυχηματική κάλυψη απο 10 ευρώ/μήνα
 
--> ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ <--
 
UA-36287873-1