ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Παρέχουμε φθηνά ασφάλιστρα σε αυτοκίνητα Ι.Χ. και δίκυκλα οποιουδήποτε κυβισμού. Υπάρχει και δυνατότητα ασφάλισης μέσω οικογενειακού πακέτου όλων των οχημάτων της οικογένειας απολαμβάνοντας ακόμα μεγαλύτερες εκπτώσεις (για συγγενείς με το ίδιο επώνυμο, ανδρόγυνα, είτε άτομα που διαμένουν στην ίδια διεύθυνση). 

   Για προσφορά στείλτε e-mail στο info@ftiniasfalisi.gr είτε συμπληρώστε τις φόρμες επικοινωνίας μας εισάγοντας τα στοιχεία σας στα banner-εικόνες. Για να κανονιστεί συνάντηση χωρίς καμμία δική σας υποχρέωση επικοινωνήστε απευθείας στη Φόρμα εποικοινωνίας μας κάνοντας κλικ στην εικόνα στα αριστερά και αναφέρατε ποια περιοχή θα σας βόλευε συναντηθείτε με εξειδικευμένο Ασφαλιστικό Σύμβουλο Αυτοκινήτου. Εφόσον προχωρήσετε σε ασφαλιστικό συμβόλαιο δίνουμε τη δυνατότητα να λάβετε πρόγραμμα υγείας σε προσφορά απολαμβάνοντας έκπτωση έως 30% ειδικά σχεδιασμένο βάσει των αναγκών σας.

ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ?

Οικονομικό πακέτο  με όλες τις υποχρεωτικές καλύψεις βάσει νόμου (αστική ευθύνη,σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές 1.000.000,φροντίδα και οδική βοήθεια ατυχήματος) ΔΩΡΟ Προσωπικό ατύχημα οδηγού 15000€,ρυμούλκηση οχήματος, ζημιές από ανασφάλιστο όχημα

ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΠΟ 34€/ΤΡΙΜΗΝΟ - 67/ΕΞΑΜΗΝΟ - 127/ΕΤΟΣ

 ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ 45€/ΤΡΙΜΗΝΟ - 86€/ΕΞΑΜΗΝΟ - 164/ΕΤΟΣ  

 

--> ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ <--  

 

PLUS πακέτο με όλες τις καλύψεις του οικονομικού πακέτου συν πυρκαγιά-τρομοκρατικές ενέργειες - κλοπή ολική και μερική, ζημιές κατά τη διάρκεια της κλοπής και βανδαλισμό κλέφτη

                                ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΠΟ 38€/ΤΡΙΜΗΝΟ - 82 /ΕΞΑΜΗΝΟ - 155/ΕΤΟΣ

   ΑΘΗΝΑ  ΑΠΟ 58€/ΤΡΙΜΗΝΟ - 111/ΕΞΑΜΗΝΟ -  211/ΕΤΟΣ

 

--> ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ <--   

 

FULL πακέτο με όλες τις καλύψεις του PLUS πακέτου συν Ιδίες ζημιές

                                ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΠΟ 58€/ΤΡΙΜΗΝΟ - 111 /ΕΞΑΜΗΝΟ - 211/ΕΤΟΣ 

       ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ 74€/ΤΡΙΜΗΝΟ - 140/ΕΞΑΜΗΝΟ - 266€/ΕΤΟΣ  

 

--> ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ <--   

 

    Σε όλα τα παραπάνω πακέτα μπορούν να προστεθούν η οδική βοήθεια βλάβης με κόστος 15€/εξάμηνο,θραύση κρυστάλλων με κόστος 8€/εξάμηνο,η νομική προστασία με κόστος 5€/εξάμηνο.

    Κύριοι παράγοντες που διαμορφώνουν την τιμή και δημιουργούν αποκλίσεις στις παραπάνω περιπτώσεις είναι η ηλικία του ιδιοκτήτη,τα κυβικά και η παλαιότητα του οχήματος. Η χαμηλότερη τιμή υπάρχει για οχήματα με άδεια πρώτης κυκλοφορίας τα έτη 2010-2016 (600-800cc) και ηλικία ιδιοκτήτη 40-60 ετών.

 

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΑΞΙ (ΑΤΤΙΚΗ) ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΚΕΤΟΥ

ΤΡΙΜΗΝΟ   ΑΠΟ 350 ΕΥΡΩ
ΕΞΑΜΗΝΟ  ΑΠΟ 688 ΕΥΡΩ

 

-->ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ <--  

 

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΗΧΑΝΗΣ - ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΟΥ

ΑΠΟ 24/ΕΞΑΜΗΝΟ - 46€/ΕΤΟΣ

          

 

-->ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ <--  

 

UA-36287873-1